Tuesday, October 16, 2007

Zoete aardappel ( bataat) kebabs


Dit is echt heel héeeeéél lekker!
( al heb ik denk ik de helft van de aardappels gebruikt en vier keer zoveel koriander)

1,5 kl zoete aardappels
1tl groene pepers fijngehakt
1tl gember versgemalen
1tl chilipoeder
1tl masala (chaat)
1tl koriander
100 gr paneermeel


Zoete aardappels gaarstomen en prakken
Mengen met overige ingredienten en als balletjes goudbruin bakken.
serveren met muntchutney


Muntchutney:

100 gr fijngehakte verse munt
100 gr fijgehakte verse koriander
1 tl komijnzaad
5 tl gember
5 tl groene peper
4 tl water
60 ml yoghurt
2 el granaatappelzaad ( zonder kan ook)
zout, citroen


ik heb het in de mixer gedaan en gezeefd.

No comments:

Post a Comment